Το φημολογούμενο έως σήμερα Chromebook της Samsung, γνωστό με την ονομασία «Kevin» στα στάδια της εξέλιξής του, είναι πλέον γεγονός. Το Samsung Chromebook Pro, όπως και ονομάζεται, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αλλά πλέον υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την συσκευή.

Αυτό οφείλεται στους retailers, από όπου και διέρρευσαν οι πληροφορίες για το Samsung Chromebook Pro, και θα λέγαμε ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό.

samsung-chromebook-pro-2.jpg

Με την τιμή να είναι στα 499 δολάρια, το Chromebook Pro έχει 12.3 ιντσών οθόνη αφής, με δυνατότητα περιστροφής 360 μοίρες. Ο εξαπύρηνος επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 2 GHz, έχει 32 GB αποθηκευτικό χώρο και 4 GB RAM. Αν σας εντυπωσίασαν όλα αυτά, η Samsung έχει και κάτι ακόμη να μας δείξει.

samsung-chromebook-pro-3.jpg

Το Samsung Chromebook Pro έχει εντυπωσιακό design με ελάχιστα bezels, λογικά είναι φτιαγμένο ολόκληρο από αλουμίνιο (δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση) και έχει stylus. Αυτό είναι το πρώτο Chromebook που φέρνει κάτι τέτοιο, το οποίο έχει αρκετό νόημα για χρήση με τις εφαρμογές.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία σε μερικά sites. Η πιθανή ημερομηνία αποστολής είναι στις 24 Οκτωβρίου. Αν αυτό ισχύει, την επόμενη εβδομάδα θα ακούσουμε αρκετές πληροφορίες για το Samsung Chromebook Pro.

Πηγή: techblog.gr