​Η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση που περιμένουμε από την Huawei είναι το Huawei Mate 9, το οποίο εμφανίζεται όλο και πιο συχνά σε φήμες και renders. Οι πληροφορίες έρχονται από το κινέζικο Weibo και αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του μη ανακοινωμένου smartphone.

Αναφέρεται ότι θα φορά μέσα επεξεργαστή Kirin 960, ο οποίος θα ανακοινωθεί στις 19 Οκτωβρίου. Πρόκειται για chip που είναι σχεδιασμένο από την Huawei και κατασκευασμένο από τρίτους επεξεργαστές όπως η TSMC. Περιμένουμε να δούμε διπλή κάμερα και πάλι από την Leica 20 Megapixel και 12 Megapixel, ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα είναι στα 8 Megapixel.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση 1080×1920 pixels, Super Charge Technology που λέγεται ότι φορτίζει την μπαταρία στο 50% μέσα σε 5 λεπτά. Έχουν ακουστεί πληροφορίες για τρεις εκδόσεις με μνήμη RAM 3GB/ χωρητικότητα 64GB και τιμή 480 δολάρια, μια δεύτερη έκδοση με 4GB RAM/ 128GB χωρητικότητα και τιμή 585 δολάρια. Η τρίτη έκδοση αναμένεται με 6GBRAM/256GB ενσωματωμένη μνήμη στα 705 δολάρια.

Η επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 9 αναμένεται να γίνει στα μέσα του επόμενου μήνα και μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Πηγή: techblog.gr