Δεν έχει περάσει ακόμη ένας μήνας από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα το iPhone 7 και ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone του 2017, που λέγεται ότι θα ονομαστεί iPhone 8 και περιμένουμε να δούμε μεγάλες αλλαγές.

Μια από αυτές είναι ότι θα δούμε OLED οθόνη και σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με την Sharp, η οποία είναι πιθανός προμηθευτής. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται αν η Sharp θα είναι ο κύριος προμηθευτής OLED οθονών, ή αν η Apple θα συνεργαστεί και με άλλα ονόματα όπως Samsung, LG ή Japan Display.

Αν θεωρήσουμε ότι οι φήμες είναι σωστές, τότε στο iPhone του 2017 η Apple θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει OLED panels. Tο Apple Watch είναι το μόνο προϊόν της Apple που έχει OLED οθόνη, ενώ υπάρχουν φήμες που λένε ότι μπορεί να δούμε OLED touch panel στο φετινό ανανεωμένο MacBook Pro.

Όπως και να έχει όμως, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και έχουμε ακόμη έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι την ανακοίνωση του νέου iPhone, το οποίο θα είναι το δέκατο στη σειρά και περιμένουμε αλλαγές μέσα και έξω.

Πηγή: Τechblog.gr