​Με το πρόγραμμα ανάκλησης του Samsung Galaxy Note 7 λόγων των ελαττωματικών μπαταριών να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, η Samsung ευελπιστεί να ξεκινήσει σύντομα τις νέες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο αφήνοντας πίσω την κακή περιπέτεια. Ευρώπη το Note 7 θα έρθει 28 Οκτωβρίου.

Ενώ περιμένουμε την επιστροφή του Samsung Galaxy Note 7 στα ράφια των καταστημάτων, οι χρήστες που έκαναν την ανταλλαγή με θεωρητικά ασφαλή κομμάτια, ξεκίνησαν να αναφέρουν το ζήτημα της υπερθέρμανσης στα νέα Note 7. Αρχικά οι αναφορές προήλθαν από τη Ν. Κορέα, όμως σ��μφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι χρήστες στις ΗΠΑ.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρήστες του Samsung Galaxy Note 7 παραπονιούνται ότι το phablet ανεβάζει θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Από την πλευρά της η Samsung δηλώνει πως έχε ενημερωθεί για το ζήτημα και το ερευνά.

samsung-galaxy-note-7-570.jpgΕπισημαίνει όμως ότι δεν τίθεται θέμα ασφαλείας. Για την ακρίβεια η Samsung λέει: «Έχουν υπάρξει μερικές αναφορές σχετικά με τα επίπεδα φόρτισης της μπαταρίας και θα θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε όλους ότι το ζήτημα δεν θέτει θέμα ασφαλείας» και συνεχίζει λέγοντας ότι «υπό κανονικές συνθήκες, όλα τα smartphones μπορεί να παρουσιάσουν διακυμάνσεις στη θερμοκρασία τους».

Τέλος, ο τεχνολογικός γίγαντας επεσήμανε πως επικεντρώνεται σε κάθε περιστατικό ξεχωριστά και προσπαθεί να το επιλύσει μέσω της εξυπηρέτησης πελατών και τη διαδικασία της εγγύησης.

Να πούμε ότι σε χθεσινό άρθρο είδαμε Κινέζο κάτοχο του νέου ασφαλούς Samsung Galaxy Note 7, ο οποίος ανέφερε ότι το κινητό έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Πηγή: techblog.gr