​Όπως φαίνεται η Google εργάζεται πάνω σε ένα νέο προϊόν, το οποίο έχει την κωδική ονομασία «Bison» και αναφέρεται ως Google Pixel 3. Αναφέρεται ότι είναι laptop, το οποίο όμως μπορεί να λειτουργήσει ως tablet και θα τρέχει Andromeda OS.

Το Andromeda OS λέγεται ότι είναι το νέο λειτουργικό σύστημα της Google στο οποίο γίνεται το πολυπόθητο πάντρεμα μεταξύ Android και Chrome OS και προορίζεται γι�� 2-in-1 tablet-notebook hybrids.

Το Google Pixel 3 αναφέρεται ότι θα έρθει με οθόνη αφής 12.3 ιντσών, επεξεργαστή Intel m3 ή Core i5, μνήμη RAM 8 ή 16GB και ενσωματωμένη μνήμη 32 ή 128GB. Επιπλέον, θα διαθέτει μπαταρία με διάρκεια 10 ωρών, stereo ηχεία, 2 θύρες USB Type-C, υποστήριξη για stylus και πληθώρα αισθητήρων. Το πάχος του θα είναι μόλις στα 10 χλστ., θα κοστίζει 799 δολάρια και λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2017.


Αν θεωρήσουμε ότι ισχύουν τα παραπάνω, η Google θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή παραγωγική συσκευή για να μπορέσει να σταθεί απέναντι στα Surface της Microsoft και τα iPad Pro της Apple.

Όσο για τη νέα πλατφόρμα που έχει στα σκαριά η Google, περιμένουμε να συνδυάζει κάποια στοιχεία από Android και Chrome OS, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει το Android Police, το Andromeda θα επικεντρωθεί στο να φέρει features του Chrome σε μια πλατφόρμα που έχει ως βάση το Android.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το ποια θα είναι ακριβώς τα βήματα της Google, αλλά ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα κατά την επίσημη ανακοίνωση των Pixel και Pixel XL στις 4 Οκτωβρίου.