Μετά τις αναφορές για τον θόρυβο που έκανε το iPhone 7 Plus όταν βρισκόταν εν μέσω κάποιας βαριάς διεργασίας, οι χρήστες μέσα από το Apple support forum αναφέρουν κι άλλο πρόβλημα, το οποίο αυτή τη φορά σχετίζεται με τον ήχο κατά τη διάρκεια φωνητικής κλήσης.

Πιο συγκεκριμένα κάποιος χρήστης δημοσίευσε το πρόβλημά του λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης ο ήχος ακουγόταν απόμακρος σαν να ερχόταν από την πλάτη του κινητού. Τότε διάφοροι άλλοι κάτοχοι του νέου iPhone έγραψαν ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Οι περισσότεροι από αυτούς φαίνεται να είναι κάτοχοι του 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus.

Η μείωση της έντασης του ήχου μπορεί να ελαττώσει το πρόβλημα, όμως η Apple δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο μόνιμη λύση. Επιπλέον, προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία του προβλήματος αν είναι θέμα hardware ή software.

φφφ.jpg

Από την επίσημη κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus έχουν γίνει αναφορές για τον ήχο όταν κάνει κάποια βαριά εργασία, για το σήμα που χάνεται και τώρα προκύπτει το πρόβλημα με τις κλήσεις. Προς το παρόν κανένα από αυτά δεν έχει πάρει διαστάσεις και δεν φαίνεται να είναι μαζικό.

Πηγή:techblog.gr