​Το UMi Plus έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μιας και είναι ένα πλήρες smartphone με ωραία εμφάνιση και σε χαμηλής τιμή. Οι επιδόσεις του είναι περισσότερο από αρκετές ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες σήμερα των χρηστών που είναι ολοένα και πιο απαιτητικοί.

Η UMi έχει παρουσιάσει αρκετές από τις πτυχές του Plus. Εμείς σε αυτό εδώ το άρθρο θα επ��κεντρωθούμε στις δυνατότητες της κάμερας.

τεχνολογία.jpg


Σχετικά με την εμφάνισή του, η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της UMi – το Plus – έχει όμορφο σχεδιασμό, μεταλλική κατασκευή χρησιμοποιώντας αλουμίνιο 6000 series και οθόνη που καλύπτεται από γυαλί 2.5D.

PDAF phase focusing technology

τεχνολογία 2.jpg

Για την επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερης λήψης φωτογραφιών, το UMi Plus ενσωματώνει κάμερα 13 Megapixel με τεχνολογία PDAF η οποία αυξάνει εως και 100% την επεξεργασία του φωτός που εισέρχεται στον αισθητήρα, συγκρινόμενη με την πρώτη γενιά αυτής της τεχνολογίας. Η αυτόματη εστίαση της κάμερας είναι μόλις 0.15 δευτερόλεπτα. Ο φακός έχει διάφραγμα f/2.0 και είναι 5 στοιχείων (elements) που σε συνδιασμό με τον Dual ISP επεξεργαστή εικόνας και το dual tone LED flash πραγματοποιεί πολύ καλές λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

τεχνολογία 34.jpg

Επιλογές Manual

Επιτρέποντας τον πλήρη έλεγχο, το UMi Plus ενσωματώνει την προκαθορισμένη επιλογή Pro-Photo, μια ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα ελέγχου των περισσότερων παραμέτρων της κάμερας ώστε να τραβάτε φωτογραφίες ακριβώς όπω�� επιθυμείτε, παρέχοντας ευελιξία σε κάθε συνθήκη. Με το Pro-Photo μπορείτε να ρυθμίσετε το ISO, την ταχύτητα έκθεσης, την τιμή έκθεσης (EV), τον κορεσμό των χρωμάτων, την αντίθεση, την φωτεινότητα και την ισορροπία του λευκού, μερικά πραγματικά πολύ καλά νέα για τους χομπίστες της φωτογραφίας.