​Στο εσωτερικό η Apple έκανε βελτιώσεις στο φετινό iPhone 7, το οποίο έχει καλύτερη απόδοση από το περσινό iPhone 6s, δίνοντας σκορ 178.000 πόντων στο AnTuTu. Εξωτερικά δεν έγιναν πολλές αλλαγές, όμως είναι το φετινό iPhone πιο ανθεκτικό από τον προκάτοχό του;

Το PhoneBuff πήρε στα χέρια του το iPhone 7 μαζί με το iPhone 6s, τα τοποθέτησε σε μια ειδική συσκευή, η οποία πραγματοποίησε πτώσεις από ύψος ενός μέτρου από όλες τις πλευρές των δυο smartphones..

Για αρχή έπεσαν με την πλάτη, στη συνέχεια με την κάτω πλευρά και το πλάι, όπου δημιουργήθηκαν κάποια σημάδια από τις πτώσεις. Όταν έπεσαν με την μπροστινή πλευρά, η οθόνη του iPhone 7 και του iPhone 6s έσπασε.

Φαίνεται πως η Apple μάλλον δεν έχει βάλει επικάλυψη από Gorilla Glass 5, αλλά ακόμη και με σπασμένη οθόνη και τα δυο iPhones μπορούσαν ακόμη να πραγματοποιήσουν κλήσεις.

Υπήρξε όμως και ένας ακόμη κύκλος με bonus πτώσεις, όπου το iPhone 7 άντεξε για ακόμη 8 πτώσεις μέχρι να μην μπορεί πλέον να πραγματοποιήσει κλήσεις, ενώ σε αντίστοιχο τεστ απέναντι στο Samsung Galaxy Note 7, το iPhone 6s είχε αντέξει για άλλες 5 πτώσεις. Για την ιστορία να πούμε ότι το Samsung Galaxy Note 7 (με Gorilla Glass 5) είχε φτάσει στις 50 πτώσεις και συνέχισε να λειτουργεί.

πηγή: techblog.gr