Εδώ και καιρό έχει παρατηρηθεί ότι η Microsoft κατεβάζει τις τιμές των Lumia smartphones σε διάφορες περιοχές, ενώ δεν λείπουν και διάφορα deals. Η ίδια φαίνεται σαν να θέλει να ξεφορτωθεί το stock και μάλλον αυτό ακριβώς κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που λέγεται ότι έρχονται από υπάλληλο της Microsoft, η εταιρεία σκοπεύει να σταματήσει τις πωλήσεις των Lumia smartphones μέσα στον Δεκέμβριο. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, αυτός είναι και ο λόγος που η Microsoft δεν θέλει να έχει άλλα αποθέματα και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τα προωθήσει στην αγορά πριν από τη λήξη της χρονιάς.

Ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το τι θα κάνει η Microsoft, μιας και η ίδια δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση ακόμη. Είναι πιθανό να σταματήσει την παραγωγή τον Δεκέμβριο και για μερικούς μήνες ακόμη να συνεχιστεί η διάθεση των Lumia smartphones.

Το πιο σημαντικό ερώτημα είναι, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για τη Microsoft. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μιλούν για το Surface Phone, το οποίο όμως δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει.

Πηγή:Techblog.gr