Η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε 5 διαφορετικά χρώματα, μεταξύ αυτών και το νέο Jet Black με γυαλιστερό/ mirror-like τελείωμα που φαινεται όμως ότι γραντζουνιέται εύκολα όπως υποστηρίζει και η ίδια η εταιρεία.

Η αλήθεια είναι ότι δείχνει αρκετά εντυπωσιακό και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το συγκεκριμένο χώμα σε smartphone της Apple. Η ίδια επισημαίνει ότι για να πετύχει το συγκεκριμένο χρώμα προηγείται μια διαδικασία 9 βημάτων για την ανοδίωση και το γυάλισμα, όμως όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα Jet Black iPhone καλό θα είναι να π��ομηθευτούν μια προστατευτική θήκη γιατι αυτό γραντζουνιέται με τη χρήση.

Στην επίσημη σελίδα της η Apple αναφέρει ότι η επιφάνεια είναι το ίδιο ανθεκτική όσο και τα άλλα ανοδιωμέα προϊόντα της Apple, ωστόσο με τη χρήση μπορεί να προκύψουν μικρο-γδαρσίματα λόγω του ότι μιλάμε για μια έντονα γυαλιστερή επιφάνεια. Για το λόγο αυτό προτείνει σε όσους επιθυμούν, να χρησιμοποιήσουν κάποια προστατευτική θήκη με το νέο τους iPhone 7 Jet Black.

Η Apple αναφέρει χαρακτηριστικά στη σελίδα της: «The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone».

iPhone-7-Plus-and-iPhone-7-group-revealed-2.jpg


Πηγή:Techblog.gr