Το Huawei Mate 9 αναμένεται να ανακοινωθεί πριν το τέλος του 2016 και οι αναφορές κάνουν λόγο και πάλι για χρήση διπλής κάμερας στην πλάτη. Σε αντίθεση με τα P9, P9 Plus, Honor 8, εδώ φαίνεται πως θα έχουμε οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Οι πληροφορίες έρχονται από την Κίνα και λένε ότι η κάμερα θα έχει την υπογραφή της Leica, ακολουθώντας τα βήματα του Huawei P9.

H Αpple είναι επίσης μια από τις εταιρείες που αναμένεται να χρησιμοποιήσει διπλή κάμερα στην πλάτη του iPhone 7 Plus. Η διαφορά είναι ότι η Huawei θα χρησιμοποιήσει έναν μονόχρωμο αισθητήρα και έναν για τα χρώματα, ενώ η Apple δεν θα έχει μονόχρωμο αισθητήρα.

Επιπλέον, η Apple είναι πιθανό να μην βάλει OIS και στους δυο αισθητήρες της κάμερας του iPhone 7 Plus, αλλά μόνο στον έναν λόγω προβλήματος με τις μαγνητικές παρεμβολές. Από την πλευρά της Huawei, περιμένουμε να δούμε αν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα στο Huawei Mate 9.

Το Huawei Mate 9 αναμένεται να φορά επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4 ή 6GB, νέο EMUI 5.0 μαζί με Android 7.0 Nougat και να έχει υποστήριξη για Cat.12 LTE.

Renders

Huawei Mate 9 renders

Huawei Mate 9 renders

Huawei Mate 9 renders


Πηγή:Techblog.gr