Στην IFA 2016 η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα το Moto Z Play, το οποίο είναι το τρίτο της σειράς Moto Z. Σε αντίθεση με τα Moto Z και Moto Z Force, το Play ανήκει στη μεσαία κατηγορία και είναι συμβατό με τα MotoMods, όπως τα high-end μοντέλα.

Το design του μοιάζει πολύ με τα Moto Z και Moto Z Force, η πλάτη του δεν είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, αλλά από γυαλί. Τα connectors για τα MotoMods είναι αρκετά εμφανή στην πλάτη, όπως και η κάμερα που ��ροεξέχει. Μια από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες είναι η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, η οποία παραμένει στο Z Play ενώ έχει αφαιρεθεί από τα Z και Z Force

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Moto Z Play διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p AMOLED, κάμερα 16 Megapixel με laser autofocus, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με δικό της LED flash. Φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 2GHz, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης και μπαταρία 3510mAh, αρκετή για διάρκεια 50 ωρών, σύμφωνα με τη Lenovo και τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow.

Το Moto Z Play θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά μέσα στον Σεπτέμβριο με τιμή στα 499 ευρώ.


Moto Z Play

Moto Z Play

Moto Z Play

Moto Z Play

Moto Z Play

Πηγή:Techblog.gr