Τα επόμενα Nexus smartphones μπορεί να έχουν ακόμη έναν με δυο μήνες μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα, όμως όσο περνάει ο καιρός, διαρρέουν όλο και περισσότερες πληροφορίες γα τα Nexus Sailfish και Nexus Marlin, που θα έχουν την υπογραφή της HTC.

Το Android Police δημοσιεύει live φωτογραφίες από τη συσκευή που φαίνεται να είναι το Nexus Sailfish, το μικρότερο από τα δυο με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p.

Οι live εικόνες θυμίζουν το design του Nexus Sailfish, που είδαμε σε προηγούμενα renders και διαφέρει από τα Nexus smartphones που έχουμε δει μέχρι τώρα. Υπάρχει two-tone μαύρο και γκρι χρώμα στην πλάτη και αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα.

Είχαν ακουστεί πληροφορίες ότι το Nexus Sailfish θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, αλλά το Android Police αναφέρει ότι και τα δυο Nexus θα έχουν κατασκευή από αλουμίνιο και η πάνω πλευρά ίσως είναι από γυαλί.

Τα Nexus Sailfish και Nexus Marlin θα έρθουν με Android 7.0 Nougat out of the box, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Το Sailfish έχει οθόνη 5 ιντσών 1080p και το Marlin 5.5 ιντσών Quad HD (1440×2560 pixels) και μεγαλύτερη μπαταρία.

Η πρώτη εικόνα είναι από το Android Police και η δεύτερη φαίνεται να προέρχεται α��ό promo video.

Nexus Sailfish photos

Nexus-Sailfish-photos-02.jpg

Πηγή:Techblog.gr