Ενώ πριν την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 είχε ακουστεί ότι μπορεί να έρθει με Android Nougat, τελικά φορά Marshmallow. H LG θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει το πρώτο smartphone με Android Nougat στις 6 Σεπτεμβρίου και δεν είναι άλλο από το LG V20.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Korea Times, η Samsung φέρεται να επιβεβαίωσε πως το Samsung Galaxy Note 7 θα πάρει το update σε Android 7.0 Nougat σε δυο με τρεις μήνες. Επομένως περιμένουμε την αναβάθμιση στη νέα έκδοση του Android μέσα στον Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

Η είδηση φαίνεται να προήλθε από τα λεγόμενα του προέδρου της Samsung Mobile, Koh Dong-jin, ο οποίος κατά τη διάρκεια event στη Ν. Κορέα ανέφερε πως είναι σημαντικό να δημιου��γηθεί μια σταθερή πλατφόρμα για τους χρήστες και γι αυτό η Samsung σχεδιάζει να κάνει αρκετά tests πριν δώσει οποιοδήποτε upadate: «it’s crucial to build a stable and seamless platform for users [ ], that’s why we are planning to do enough beta testing before any OS updates».

Να θυμίσουμε ότι στο ίδιο event ο Koh Dong-jin φαίνεται να επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 7 με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB, το οποίο προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας.

Πηγή:Techblog.gr