Για πολλούς μήνες τώρα μιλάμε για το επερχόμενο iPhone 7, το οποίο πρωταγωνιστεί σε διαρροές σχεδόν σε καθημερινή βάση. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά δεν θα έρθει μόνο του, πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο iPhone 7 Plus και iPhone 7 Pro;

Τι θα κυκλοφορήσει όμως τελικά η Apple; Θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή με πέρσι φέρνοντας τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus ή θα φέρει και μια τρίτη έκδοση που θα μπορούσε να είναι το iPhone 7 Pro;

Οι νέες πληροφορίες τη θέλουν να κυκλοφορεί «μόνο» δυο εκδόσεις, όμως όπου υπάρχει καπνός ��πάρχει και φωτιά. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Nikkei αναφέρει ότι υπήρχαν πράγματι σχέδια για τρίτο iPhone, τα οποία όμως τελικά ακυρώθηκαν. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο σκληρός ανταγωνισμός και η δυσκολία στις πωλήσεις έκαναν την Apple μέσα στο δεύτερο τρίμηνο (6 μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση) να αφήσει πίσω τα σχέδιά της.

Αυτό που αναφέρεται είναι ότι η Apple αποφάσισε να ακυρώσει το iPhone 7 Plus με την μονή κάμερα στην πλάτη και να κρατήσει το iPhone 7 Pro με dual-camera, όπως έχουμε δει πολλάκις σε leaked renders και prototypes.

Εμείς ωστόσο δεν είμαστε βέβαιοι για το πως θα ονομαστεί ο μεγάλος αδερφός του iPhone 7, iPhone 7 Plus ή Pro; Για όλα τα παραπάνω κρατάμε πολλές επιφυλάξεις και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από τ��ν Apple.

Πηγή:Techblog.gr