Η Samsung αφήνει να υπονοηθεί ότι στο μέλλον μπορεί να αφήσει πίσω της τη flat έκδοση των Samsung Galaxy S επιλέγοντας να κυκλοφορήσει μόνο μοντέλα με κυρτή οθόνη. Οι πληροφορίες έρχονται από τον επικεφαλής του τμήματος mobile, Dong-jin Koh.

Ο ίδιος είπε πως η Samsung σκέφτεται να κάνει την edge οθόνη την ταυτότητα της σειράς Galaxy S αν μπορέσει να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία χρήσης μέσω του software. «Samsung has considered that it would make the edge display as the identity of the Galaxy S smartphone lineup if the company can provide consumers differentiated user experience through software and user-friendly functions (for the curved screen)», είπε χαρακτηριστικά ο Koh σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τα τελευταία δύο χρόνια τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S7 συνοδεύονται από Edge εκδόσεις, για την ακρίβεια τα S6/S7 edge αποδείχθηκαν πιο δημοφιλή από τις εκδόσεις με flat οθόνη. Παίρνοντας θάρρος από την επιτυχία των Edge, φέτος αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Note 7 με dual-edge κυρτή οθόνη, χωρίς να προσθέσει το «edge» στην ονομασία.

Το Samsung Galaxy Note 7 μπορεί να είναι μια δοκιμή, πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S8 του χρόνου μόνο με κυρτή οθόνη.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

Πηγή:Techblog.gr