Όσον αφορά στον αριθμό των πυρήνων, τη μνήμη RAM και τα Megapixel της κάμερας του iPhone, η Apple έχει δείξει ότι δεν θέλει να εντυπωσιάσει. Σε αντίθεση με τους Android κατασκευαστές που έχουν πάει σε 10 πυρήνες, εκείνη παραμένει σε δυο.

Μόλις πέρσι με το iPhone 6s αποφάσισε να ανεβάσει τη μνήμη RAM στα 2GB την ώρα που και πάλι οι κατασκευαστές Android smartphones παίζουν ήδη στα 6GB RAM.

Σύμφωνα με νέες αναφορές από το DigiTimes, η Apple φαίνεται πως μπαίνει πιο δυναμι��ά στο παιχνίδι καθώς όπως αναφέρουν οι πηγές από την Ταϊβάν, το iPhone 7 μπορεί να φορά μνήμη RAM 3GB. Πιο συγκεκριμένα η αναφορά από πηγές της αγοράς λέει: «H αύξηση της μνήμης στα επόμενης γενιάς smartphones, συμπεριλαμβανομένου και του νέου iPhone, θα αυξήσει τη ζήτηση για προϊόντα μνήμης στο τρίτο τρίμηνη». Παράλληλα επισημαίνεται ότι «η χωρητικότητα DRAM στο νέας γενιάς iPhone θα ανέβει στα 3GB από τα 2GB που είναι σήμερα».

Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι κάτι τέτοιο ισχύει, αλλά πρέπει να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο. Πριν από μερικές εβδομάδες οι αναλυτές έκαναν λόγο για μνήμη RAM 3GB.

iphone ram 3gb

iPhone 7 7 Plus

Πηγή:Techblog.gr