Στην πλειοψηφία τους οι φήμες υποστηρίζουν ότι η Apple φέτος θα προχωρήσει στην αφαίρεση της 3.5 χλστ. υποδοχής ακουστικών από το iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Αν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο, αυτό είναι κάτι που δεν θα αρέσει σε όλους (ειδικά στην αρχή).

Τι θα κάνει όμως η Apple για να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση από την 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών σε Lightning connecor; Οι πληροφορίες τη θέλουν να βάζει μέσα στο κουτί των iPhone 7 και iPhone 7 Plus έναν αντάπτορα Lightning-to-3.5mm.

Επομένως, όσοι έχουν τα παλιά «παραδοσιακά» ακουστικά 3.5mm, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και στα iPhones νέας γενιάς.

Σήμερα διέρρευσε video από το Lightning-to-3.5mm καλώδιο, το οποίο αναφέρεται ότι έρχεται από το Βιετνάμ, όπου η Foxconn λέγεται ότι διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων και ήδη έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το Lightning-to-3.5m.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την αυθεντικότητα του καλωδίου, αλλά έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι όταν τοποθετηθεί σε συσκευή με iOS 10 beta, λειτουργεί κανονικά. Όταν όμως χρησιμοποιηθεί με iPhone ή iPad που τρέχουν iOS 9, βγαίνει το μήνυμα «This accessory is not supported by this device».

Δείτε το video...

iPhone 7 lightning

iPhone-7-lightning-01-570.jpg

Πηγή:Techblog.gr