Οι πληροφορίες θέλουν φέτος την Google να κυκλοφορεί δυο Nexus smartphones, όπως το 2015, τα οποία θα είναι κατασκευασμένα από την HTC. Τα μη ανακοινωμένα Nexus έχουν διαρρεύσει με κωδική ονομασία Nexus Sailfish και Nexus Marlin.

Tο Nexus Sailfish αναμένεται με οθόνη στις 5 ίντσες, ενώ το Marlin θα είναι μεγαλύτερο στις 5.5 ίντσες. Πέρα από το μέγεθος, οι αναφορές λένε ότι θα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο με παρόμοιο design, σε αντίθεση με τα Nexus 5X και Nexus 6P, που διέφεραν μεταξύ τους αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν από διαφορετικούς κατασκευαστές (LG και Huawei).

Σήμερα εμφανίστηκε ένα render του 5.5 ιντσών Nexus Marlin, που έρχεται από τους leakers, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες δημοσίευσαν μια φωτογραφία του Nexus Marlin με Android 7 Nougat. Το render δείχνει ότ�� το smartphone είναι πολύ κοντά στο HTC 10, την τελευταία ναυαρχίδα της HTC. Σύμφωνα με τις «πηγές εκ των έσω» επιβεβαιώνεται η εικόνα και αναφέρεται ότι είναι αρκετά ακριβής.

Προς το παρόν δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα της εικόνας, αλλά βλέπουμε το κινητό και από τις δυο πλευρές,δεν υπάρχουν κουμπιά κάτω από την οθόνη, έχει στρογγυλεμένες γωνίες, στην πίσω πλευρά είναι η κάμερα και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Πηγή:Techblog.gr