Όπως κάθε χρόνο ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας, η οποία πραγματοποιείται στο Βερολίνο. Φυσικά μιλάμε για την IFA, όπου παρευρίσκονται τα μεγαλύτερα ονόματα και μεταξύ αυτών θα είναι και η Sony.

Η Sony επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιήσει το δικό της press event 1η Σεπτεμβρίου, ενώ η IFA 2016 θα πραγματοποιηθεί 2 με 7 Σεπτεμβρίου. Η ίδια δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά για το τι θα ανακοινώσει, όμως εμείς περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Sony Xperia F8331, το οποίο είχε διαρρεύσει πριν από λίγες ημέρες σε hands on φωτογραφίες.

Οι νέες πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί ως Sony Xperia XR και από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 820, οθόνη 5.1 ιντσών 1080p και 4K video recording και για τις δυο κάμερες στην μπροστά και πίσω πλευρά. Επίσης, μπορεί να δούμε θύρα USB Type-C, για πρώτη φορά σε κινητό της Sony.

Όσον αφορά στο design, η πάνω και κάτω πλευρά είναι flat, ενώ δεξιά και αριστερά έχει κυρτό σχεδιασμό. Στην πλάτη η κάμερα έχει νέο σχεδιασμό με dual-LED flash και στην κάτω πλευρά υπάρχει ένα panel, που ίσως είναι για την κεραία, ενώ η υπόλοιπη πλάτη μοιάζει να είναι brushed metal. Η μπροστινή πλευρά είναι πιο γνώριμη, συμπεριλαμβανομένων και των ηχείων, το NFC είναι τοποθετημένο δίπλα στο ακουστικό. Υπάρχει 3.5 χλστ. θύρα για τα ακουστικά, η οποία βρίσκεται στην πάνω πλευρά του smartphone.

Sony Xperia F8331

Sony Xperia F8331

Sony Xperia F8331

Sony Xperia F8331

Πηγή:Techblog.gr