​Γιορτάζει τα 20 χρόνια της ως κατασκευαστής ιδιαίτερων και συνάμα υψηλής απόδοσης gaming PCs η Alienware και παρουσίασε το Alienware Aurora, ένα midi tower με κορυφαία απόδοση, σχεδιασμένο για υψηλών απαιτήσεων gaming.

Το νέο Alienware Aurora έρχεται με επεξεργαστές από τη νέα γενιά της Intel και υπάρχει και έκδοση του με τον κορυφαίο Core i7-6700K ο οποίος όμως έρχεται με σύστημα υδρόψυξης και μνήμης Kingston Fury X στα 2.400MHz. Εδώ σημειώστε ότι μπορεί να δεχθεί το σύστημα συνολικά μέχρι και 64GB μνήμης RAM. Όσον αφορά δε τον επεξεργαστή το σύστημα ψύξης και τις μνήμες, είναι ένα ��ξαιρετικό σετ για όλους εκείνους που αγαπούν το «ευγενές άθλημα» του overclocking.

Στο κύκλωμα του νέου συστήματος θα βρούμε τι άλλο από την νέα γενιά καρτών γραφικών της Nvidia με Pascal GPU οι οποίες υποστηρίζουν με χαρακτηριστική ευκολία 4Κ gaming, VR gaming αλλά ακόμα και 12Κ gaming για εκείνους που έχουν στήσει το ανάλογο setup.

H Alienware όμως δεν είναι καλή μόνο στην επιλογή κορυφαίων υποσυστημάτων, αλλά ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό των tower της (και των φορητών της) και έτσι το midi tower του Aurora έρχεται σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του χωρίς να χρειάζονται εργαλεία, ενώ διαθέτει πέντε θέσεις για τοποθετήσει αποθηκευτικών μέσων, οι τρεις εκ των οποίων είναι ελεύθερες. Επιπλέον το σύστημα έρχεται με λογισμικό το οποίο του επιτρέπει να ελέ��χει τον φωτισμό του – AlienFX.

Όσον αφορά την τιμή του συστήματος στις ΗΠΑ η βασική έκδοση με έναν «ταπεινό» Core i5 κοστίζει 1.599 δολάρια.

ΠΗΓΗ:teckblog.gr