Η 19-χρονη Shayla Wiggins, παίκτρια του πολύ δημοφιλούς τις τελευταίες ημέρες Pokemon Go, βρήκε ένα πτώμα αγνώστων στοιχείων ενώ έψαχνε για Pokemon παίζοντας το παιχνίδι.

Η Wiggins, όπως αναφέρει, ενώ έψαχνε για να βρει ένα Pokemon σε μια φυσική πηγή νερού, στο Big Wind River, βρέθηκε μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα εντοπίζοντας ένα πτώμα. Το γραφείο του Σερίφη στη κομητεία του Fremont εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος του ανθρώπου που εντοπίστηκε στο Big Wind River φαίνεται να είναι δυστύχημα και πιθανόν αποτέλεσμα πνιγμού.

Παρόλα αυτά η σχετική έρευνα συνεχίζεται, όπως αναφέρει ο βοηθός του Σερίφη της κομητείας Fremont, Ryan D. Lee. Όσον αφορά το παιχνίδι, το Pokemon Go έγινε διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS μέσα στην εβδομάδα και θέτει αποστολές στους gamers στις οποίες απαιτείτε η επίσκεψη σημείων του πραγματικού κόσμου έτσι ώστε να εντοπίσουν Pokemon.

Η εφαρμογή προειδοποιεί δε τους παίκτες ότι θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση κάθε στιγμή και να δίνουν ιδιαίτερα σημασία στον περιβάλλοντα χώρο ενώ παίζουν. Παρόλα αυτά η δημοτικότητα του παιχνιδιού από gamers σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχει οδηγήσει κάποιους κρατικούς φορείς να εκδώσουν προειδοποιήσεις ότι οι παίκτες δεν θα πρέπει να παίζουν πλησιάζοντας αστυνομικά τμήματα, ενώ θα πρέπει να απέχουν του παιχνιδιού ενώ οδηγούν.

Πηγή:Techblog.gr