Την εμφάνιση στην κινέζικη μηχανή αναζήτησης Baidu έκανε μια φωτογραφία που φαίνεται να παρουσιάζει το πίσω μέρος του επερχόμενου iPhone 7. Αν όντως αυτό είναι το νέο smartphone της Apple, τότε μπορούμε να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα για την διαφορά του με τον μεγάλο αδερφό, το iPhone 7 Plus.

Το πρώτο που παρατηρεί κανείς είναι οι λωρίδες της κεραίας, οι οποίες βρίσκονται κάτω από τις γωνίες του iPhone 7 και το διαφοροποιούν από τα iPhone 6/ 6S, ενώ η απόχρωση του χρυσού μοιάζει ίδια με εκείνη των τωρινών μοντέλων. Ενδιαφέρουσα είναι η έλλειψη της dual-camera που μάλλον θα αποτελέσει αποκλειστικότητα του iPhone 7 Plus.

Παρόλο που δεν φαίνεται ξεκάθαρα το κάτω μέρος του smartphone, μάλλον λείπει η είσοδος 3.5mm headphone jack, αλλά επίσης δεν υπάρχει και Smart Connector, κάτι που πιθανόν η Apple να επιφυλάσσει επίσης μόνο για το νέο phablet της.

Οι φήμες θέλουν τα νέα iPhones να αντέχουν σε νερό και σκόνη. Τόσο τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus όσο και τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus έχουν αποδείξει σε διάφορα τεστ δοκιμασιών πως δεν βραχυκυκλώνουν εύκολα με το νερό, αλλά η πιστοποίηση IP στα νέα iPhones θα αποτελέσει ένα παραπάνω κίνητρο για τους καταναλωτές ώστε να τα αγοράσουν. Οπότε είναι πιθανόν το iPhone 7 που (μάλλον) απεικονίζεται στην φωτογραφία να έχει πιστοποίηση IP, για πρώτη φορά στην ιστορία των smartphones της Apple.

iPhone-7-leaked-Beidu-china.jpg


Πηγή:Techblog.gr