Τον περασμένο μήνα η Motorola ανακοίνωσε τα νέα Moto G4 και Moto G4 Plus και σήμερα ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες με τις πρώτες παραδόσεις να τοποθετούνται στις 12 Ιουλίου.

Φυσικά οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν την αγορά των ΗΠΑ και μέχρι τώρα δεν έχουμε πληροφορίες για τη χώρα μας ή την Ευρωπαϊκή αγορά. Τα νέα Moto G4 και Moto G4 Plus θα είναι διαθέσιμα από τα καταστήματα Amazon, Best Buy, Walmart, B&H και αρκετούς ακόμα μεταπωλητές στις 12 Ιουλίου. Αν κάποιος θέλει να προχωρήσει σε προ-παραγγελία μέχρι στιγμής υπάρχει διαθέσιμη φόρμα στο Motorola.com και οι τιμές διάθεσης για το Moto G4 είναι από 199 δολάρια, ενώ για το Moto G4 Plus από 250 δολάρια.

Και τα δύο μοντέλα έρχονται με οθόνες 5,5 ιντσών ανάλυσης full HD στα 1.920×1.080 pixels, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617 ο οποίος διαθέτει οκτώ πυρήνες, υποδοχή για κάρτες micro SD, μπροστινή κάμερα με αισθητήρα 5 MPixels και μπαταρίες χωρητικότητας 3.000 mAh. Η διαφορά είναι ότι στο G4 Plus θα βρείτε επιπλέον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, μνήμη RAM έως 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έως 64 GB. Επιπλέον διαθέτει οπίσθια κάμερα με αισθητήρα 16 MPixels η οποία έρχεται με phase detection auto focus και manual mode.

Το οικονομικότερο Moto G4 διαθέτει οπίσθια κάμερα 13 MPixels, μνήμη RAM 2 GB και αποθηκευτικ�� χώρο 32 GB. Όπως μπορείτε να δείτε στο site της Motorola μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας Moto G4 στα χρώματα που θέλετε, με engraving ή όχι ακόμα και με custom οθόνη ανοίγματος.

Πηγή:Techblog.gr