Η Microsoft έχει ένα έξυπνο πλάνο για να κερδίσει την προσοχή του κοινού που θα συμμετέχει στο μεγαλύτερο event της χρονιάς για developers που ασχολούνται με το οικοσύστημα της Apple. Διοργανώνει party με δωρεάν φαγητό και ποτά αμέσως μετά το WWDC.

Αμέσως μετά το πέρας της πρώτης ημέρας του WWDC η Microsoft κάνει ένα afterparty – όπως το ονομάζει – ουσιαστικά δίπλα από εκεί που θα γίνει το WWDC της Apple και στόχος, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι «το μέλλον των εφαρμογών». Πέραν μάλιστα του party, του φαγητού και του ποτού, οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει «τυράκια» για τους developers όπως το Xamarin, την πλατφόρμα δημιουργίας εφαρμογών της Microsoft η οποία έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Όπως γίνεται αντιληπτό σε όλους μας η Microsoft έχει δύο στόχους, να ενημερωθούν οι developers – και όχι μόνο – οι οποίοι ασχολούνται με το οικοσύστημα της Apple και ειδικότερα τις εφαρμογές για iOS για τη δική της λύση και βέβαια μακροπρόθεσμα να κάνει αυτούς τους developers να ασχοληθούν με το Xamarin μιας και τους επιτρέπει να χτίζουν cross-platform εφαρμογές γράφοντας μια φορά κώδικα.

Πηγή:Τechblog.gr