Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της Apple, Tim Cook είχε πει ότι τα iPhone θα φέρουν πράγματα που ούτε οι ίδιοι οι χρήστες ήξεραν ότι χρειάζονται. Αυτό θεωρήθηκε ότι είναι τα συνηθισμένα λόγια που ακούμε απ όσους θέλουν να προμοτάρουν και να δημιουργήσουν hype γύρω από τις συσκευές τους.

Ωστόσο, η Apple φαίνεται πως πράγματι πιστεύει πολύ στο επερχόμενο iPhone 7 και αναμένει να κάνει σημαντικές πωλήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ταϊβάν, έχει παραγγείλει 72 με 78 εκατ. iPhones τα οποία πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του έτους.

Αυτός θεωρείται ότι είναι τεράστιος αριθμός και ξεπερνά τις προβλέψεις. Η Wall Street είχε εκτιμήσει ότι η Apple θα αποστείλει περίπου 65 εκατ. iPhone 7 μέχρι το τέλος του 2016. Δεν διευκρινίζεται όμως ο λόγος για τον οποίο η Apple περιμένει αυτό τον αριθμό πωλήσεων, ειδικά από τη στιγμή που εξωτερικά τουλάχιστον το iPhone 7 δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αλλαγμένο.

Οι μέχρι τώρα φήμες λένε ότι το iPhone 7 θα μοιάζει αρκετά με τα iPhone 6/ iPhone 6s, μέσα θα δούμε αλλαγές, dual-camera στο iPhone 7 Plus και έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 256GB. Έχει ακουστεί η ασύρματη φόρτ��ση, η αδιαβροχοποίηση και η αφαίρεση της θύρας ακουστικών.