Κάθε χρόνο τα μη ανακοινωμένα iPhone της Apple τραβούν το ενδιαφέρον των leaks τα οποία προσπαθούν να μας δώσουν μια εικόνα πριν κάνει η Apple τις επίσημες ανακοινώσεις. Φέτος οι διαρροές ήταν αρκετά περιορισμένες και στο εξής ξεκινούν να αυξάνονται.

Πρόσφατα είδαμε μια live φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι ανήκει στο iPhone 7, ενώ σήμερα το GSMArena δημοσιεύει αποκλειστικά renders από την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple. Ισχυρίζεται ότι η πηγή είναι αρκετά αξιόπιστη και τα renders προ��ρχονται από άτομο που σχετίζεται με τη κατασκευή θηκών.

Τα renders βασίζονται σε πραγματικά 3D τεχνικά σχέδια του iPhone 7. Ωστόσο τα χρώματα και τα υλικά μπορεί να συμπέσουν με αυτά που θα έχει το iPhone, αλλά δεν είναι τα επίσημα. Από τη στιγμή που τα renders βασίζονται στα σχέδια του iPhone, τότε τα κουμπιά, η θέση για την κάμερα και άλλα λειτουργικά κομμάτια, θα πρέπει να είναι στα ίδια σημεία με του τελικού iPhone 7.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι η Apple έχει αλλάξει θέση στις γραμμές γα τις κεραίες, έχουν μεταφερθεί στην πάνω και κάτω άκρη και είναι λιγότερο εμφανείς. Η κάμερα στην πλάτη φαίνεται πως θα προεξέχει και πάλι, στην κάτω πλευρά έχουν τοποθετηθεί δυο ηχεία και λείπει η 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά.

Τα renders συμφωνούν σε γενικές γραμμές με τα όσα έχουμε ακούσει για το iPhone 7, αλλά μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο από την Apple, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

iphone-7-renders-02-570

iphone-7-renders-03-570

Πηγή:Techblog.gr