Η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα σειρά με την ονομασία Galaxy C, η οποία θα ανήκει στην μεσαία κατηγορία. Η διαφορά από την σειρά Α, δεν θα έγκειται τόσο στα specs, όσο στην κατασκευή, η οποία αναμένεται να είναι ολόκληρη από μέταλλο.

Τα δυο πρώτα μοντέλα που περιμένουμε από τη νέα σειρά είναι τα Samsung Galaxy C5 και Samsung Galaxy C7, τα οποία θα διαφέρουν ως προς την οθόνη και το μέγεθος της μπαταρίας.

Το Samsung Galaxy C5 αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών και το C7 στις 5.7 ίντσες, και τα δυο με ανάλυση 1080×1920 pixels. Τα νέα smartphones θα είναι ιδιαίτερα λεπτά με πάχος μεταξύ 6 και 7 χλστ. και θα ενσωματώνουν μπαταρίες 2600mAh και 3300mAh.

Samsung-Galaxy-C5-01-570-1.jpg

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά φημολογείται ότι θα δούμε οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel (f/1.9), εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και Samsung Ultra High Sound Quality (UHQA).

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σήμερα έρχονται πληροφορίες και για τις πιθανές τιμές των μη ανακοινωμένων Galaxy C. Το Samsung Galaxy C5 αναφέρεται ότι θα κοστίζει περίπου 246 δολάρια, ενώ το Samsung Galaxy C7, 276 δολάρια.

Samsung-Galaxy-C5-570.jpg

Οι τιμές διέρρευσαν σε Yuan, οπότε λογικά θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην Ασία. Οι τιμές μοιάζουν αρκετά ανταγωνιστικές και μπορεί να βοηθήσουν τη Samsung να σταθεί απέναντι τοπικά ονόματα όπως Xiaomi, Meizu, και άλλους. Στην παγκόσμια αγορά, οι τιμές ίσως είναι διαφορετικές.

Πηγή:Techblog.gr