Λίγο μετά την διαρροή από το πίσω καπάκι του iPhone 7, σήμερα βλέπουμε την πρώτη φωτογραφία αυτού που θα μπορούσε να είναι το iPhone 7 Plus. Εμφανίζεται με παρόμοιο design, αλλά η μεγάλη αλλαγή είναι η προσθήκη της dual-lens camera.

Αν υποθέσουμε ότι στην φωτογραφία είναι πράγματι η επόμενη ναυαρχίδα της Apple (αν και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις) τότε από το μέγεθος υποθέτουμε ότι πρόκειται για το iPhone 7 Plus. Να θυμίσουμε ότι οι πληροφορίες λένε πως η dual-camera θα μπει μόνο στην ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus.

Όσοι ήλπιζαν ότι το εξόγκωμα από την κάμερα θα εξαφανιστεί, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς η κάμερα στην πίσω πλευρά συνεχίζει να προεξέχει (τουλάχιστον στο iPhone 7 Plus). Επιπλέον παρατηρούμε ότι η γραμμές για την κεραία είναι λιγότερο εμφανείς και έχουν μετακινηθεί στην πάνω και κάτω άκρη.

Παρατηρούμε επίσης ότι στην κάτω πλευρά υπάρχουν τρεις κουκίδες, που θα μπορούσαν να είναι για Smart Connector, κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο iPad Pro για τη σύνδεση αξεσουάρ, αλλά δεν γνωρίζουμε πως θα χρησιμοποιηθεί σε ένα iPhone.

Προς το παρόν εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για την φωτογραφία καθώς εμφανίστηκε αρκετά νωρίς, έχουμε μπροστά μας ακόμη 6 μήνες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση. Ούτε μπορούμε όμως να αποκλείσουμε το γεγονός ότι ίσως έτσι θα μοιάζει το iPhone 7 Plus.


iphone-7-plus-dual-camera-570

Renders

iphone-7-plus-dual-camera-render-01-570

iphone-7-plus-dual-camera-render-02-570

Πηγή:Techblog.gr