​Μέσα στην εβδομάδα ακούστηκαν φήμες ότι οι νέες ναυαρχίδες της Samsung δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά στη Ν.Κορέα παρά το γεγονός ότι οι Κορεάτες δίνουν δώρο ένα Gear VR με κάθε προ-παραγγελία και ότι τα Galaxy S7 και S7 edge είναι πολύ καλύτερα από τα S6.

Galaxy-S7-S7-Edge-Netherlands-01-570.jpg
Ο επικεφαλής του τμήματος mobile, Koh Dong-jin, έσπευσε να δηλώσει πως οι παραγγελίες ανά τον κόσμο είναι πάνω από το Samsung Galaxy S6 και εξέπληξαν ακόμη και την ίδια τη Samsung.

Galaxy-S7-S7-Edge-Netherlands-02-570.jpg
Τα νέα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά και Ευρώπη. Οι πρώτοι αριθμοί μας έρχονται από την Ολλανδία μαζί με τις πρώτες εικόνες των fans να σχηματίζουν ουρά έξω από κατάστημα της Samsung. Δεν είναι λοιπόν μόνο οι iFans που στήνονται έξω στις ουρές για να πάρουν το καινούριο iPhone που λανσάρει η Apple, αλλά και οι fans της Samsung.

Galaxy-S7-S7-Edge-Netherlands-04-570.jpg

H Samsung Ολλανδίας επιβεβαίωσε ότι στην Ευρώπη είχε τεράστιο αριθμό προ-παραγγελιών, ο οποίος είναι 2.5 μεγαλύτερος από εκείνο των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge πέρσι. Το εντυπωσιακό είναι ότι το 61% των προ-παραγγελιών είναι για το Galaxy S7 Edge. Φαίνεται ότι οι χρήστες προτιμούν την μεγαλύτερη οθόνη του edge και την μεγαλύτερη μπαταρία του, παρά το γεγονός ότι είναι πιο ακριβό από το κανονικό Samsung Galaxy S7.

Galaxy-S7-S7-Edge-Netherlands-06-570.jpg

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την Ολλανδία, αλλά τα νούμερα που αναφέρθηκαν παραπάνω, αφορούν σε όλη την Ευρώπη.

Πηγή: Teckblog.gr