​Όλο και πιο συχνές γίνονται οι διαρροές για το 4ιντσο iPhone, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα ονομαστεί iPhone SE και θα είναι η πρώτη φορά που η Apple δεν θα χρησιμοποιήσει αριθμό μετά από πολλά χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση του iPhone SE θα γίνει σε press event τον Μάρτιο, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν τελικά θα πραγματοποιηθεί 15 ή 22 Μαρτίου.

Σήμερα διέρρευσε για πρώτη φορά το μπροστινό κομμάτι του iPhone SE και δημοσιεύονται φωτογραφίες από το γαλλικό NWE, το οποίο με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι οι εικόνες προέρχονται από πηγή που έχει αποδεχθεί αξιόπιστη στο παρελθόν. Φαίνεται ότι το iPhone SE δεν θα έχει 3D Touch, όμως η Apple θα βάλει Live Photos που επιτρέπει τη λήψη video 3 δευτερολέπτων. Ο εξίσου αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι το μικρό iPhone θα έχει κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

O Ming-Chi Kuo προσθέτει ότι η τιμή του θα είναι στα 400 με 500 δολ. και θα διατεθεί σε 2 εκδόσεις. Η μια με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και η άλλη 64GB. Ενσωματώνει μπαταρία 1642mAh, Bluetooth 4.2 και Wi-Fi 802.11ac

Το iPhone SE εξωτερικά λέγεται ότι θα μοιάζει με το iPhone 5s, όμως θα δανειστεί χαρακτηριστικά από το iPhone 6s (A9 SoC με M9 co-processor, Touch ID, NFC, Apple Pay, Live Photos, 16GB/64GB εκδόσεις κλπ). Στην ανακοίνωση του Μαρτίου περιμένουμε το 9.7 ιντσών iPad Pro αναφέρεται ότι θα έρθει στη θέση του iPad Air 3, αλλά και το Apple Watch με μικρές βελτιώσεις.

Πηγη: www.teckblog.gr