​Εδώ και πολύ καιρό το Facebook δοκιμάζει την υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών στον Messenger και τελικά έφερε σήμερα και επίσημα το συγκεκριμένο feature για τους κατόχους Android συσκευών.

Με το τελευταίο update οι χρήστες του Facebook Messenger μπορούν να αλλάζουν από τον έναν λογαριασμό στον άλλο χρησιμοποιώντας μια μόνο συσκευή. Η προσθήκη λογαριασμού στον Messenger γίνεται μέσω των ρυθμίσεων στο κομμάτι new Accounts και δεν χρειάζεται να είσαι στο Facebook για να γίνει sign in.

Στην περίπτωση που κάποιος τρίτος πάρει το κινητό σας, μπορεί να δει τα notifications για τα νέα μηνύματα, αλλά όχι το περιεχόμενό τους. Την πρώτη φορά που κάνετε την αλλαγή μεταξύ των λογαριασμών το Facebook, ζητά κωδικό ε��ιβεβαίωσης, στη συνέχεια εσείς αποφασίζετε αν κάθε φορά που κάνετε την αλλαγή θέλετε να ζητά κωδικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στα μηνύματα.

Αν λοιπόν μοιράζεσαι το κινητό ή το tablet με άλλο μέλος της οικογένειάς σου, ο ένας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του άλλου.

Πηγή: ​http://techblog.gr/