Πλησιάζουμε σε λίγες μέρες στην παρουσίαση των Samsung Galaxy S7 στο Unpacked Event στις 21 Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν το άνοιγμα της MWC 2016 στη Βαρκελώνη, και οι διαρροές αυξάνονται όλο και πιο πολύ. Έτσι, μετά τη διαρροή της πρώτης live φωτογραφίας του Galaxy S7 σε μαύρο χρώμα, έχουμε την εμφάνιση της dummy συσκευής σε χρυσό χρώμα.

Η χρυσή dummy συσκευή του Galaxy S7 αποκαλύπτει το πως θα είναι και στις δυο πλευρές, όπως έγινε και στη live φωτογραφία που διέρρευσε πρ�� ημερών που δείχνει τη συσκευή σε μαύρο χρώμα, μόνο που αυτή τη φορά ξεχωρίζουμε το γεγονός ότι σχεδιαστικά, η οπίσθια πλευρά της συσκευής έχει μια κυρτότητα στα αριστερά και στα δεξιά της συσκευής, ίδια με αυτή που συναντήσαμε και στο Galaxy Note 5.

Επιπλέον, φαίνεται και πάλι ότι η κάμερα προεξέχει λιγότερο σε σχέση με αυτήν του Galaxy S6 και έτσι φαίνεται πως επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι η κάμερα στα Galaxy S7 θα προεξέχει μόλις 0.8 χλστ. της συσκευής αντί των 1.7χλστ. που προεξείχε στα Galaxy S6. Αυτό σίγουρα θα ικανοποιήσει πολλούς που παραπονιόντουσαν ότι δεν είναι ωραίο να προεξέχει η κάμερα της συσκευής, κατηγορώντας την εταιρεία ότι κατά κάποιο τρόπο εμπνεύστηκε από την Apple σε αυτόν τον τομέα.

Πηγή:Techblog.gr