Με το iPhone 7 που αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, η Apple όπως συνηθίζει, εκτός των εσωτερικών αλλαγών θα αλλάξει και το design. Σήμερα διέρρευσε από την Κίνα render που μας δίνει νέες πληροφορίες για την επόμενη ναυαρχίδα της Apple.

Αν και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να είμαστε βέβαιοι ότι οι πληροφορίες είναι σωστές, λέγεται ότι στο iPhone 7 θα χρησιμοποιηθεί κεραμική πλάτη κάτι που θα επιτρέψει στην Apple να αφαιρέσει τις γραμμές για τις κεραίες, που δεν άρεσαν σε πολλούς.

Επιπλέον, «επιβεβαιώνονται» οι πληροφορίες για την αφαίρεση της 3.5mm υποδοχής για τα ακουστικά και θα βελτιωθεί η ταχύτητα του Touch ID. Θα δούμε αλλαγές στο 3D Touch και θα έχει νέο μεταλλικό frame.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι η Apple δεν θα κάνει την αλλαγή σε AMOLED οθόνη πριν από το 2018, όμως το render δείχνει Super AMOLED panel, κάτι που αν ισχύει, η Apple θα κάνει όντως την έκπληξη.

Η κάμερα θα παραμείνει 12 Megapixel και η μπαταρία του iPhone 7 θα φορτίζει γρηγορότερα χάρη στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Λέγεται επίσης ότι θα δούμε και το πρώτο αδιάβροχο iPhone στην ιστορία.

Να πούμε ότι το render δημιουργήθηκε για να δείξει τα νέα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα βάλει η Apple και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα πως ακριβώς θα μοιάζει το νέο iPhone 7.

Πηγή:Techblog.gr