Οι διαρροές επιμένουν ότι η Apple έχει πράγματι στα σκαριά το πολυσυζητημένο 4ιντσο iPhone, το οποίο μάλιστα θα ανακοινώσει τον Μάρτιο. Πρόσφατα ακούστηκε ότι θα ονομαστεί iPhone 5se, ενώ το αποκαλούσαμε iPhone 6c, και θα είναι κάτι μεταξύ iPhone 6 και 6s.

Σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία, η οποία ανέβηκε στο ολλανδικό OneMoreThing (αναδημοσιεύει το 9to5Mac) και δείχνει το 4ιντσο iPhone (δεξιά) μαζί με το iPhone 5 (το οποίο είναι επίσης 4 ιντσών).

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτό είναι πράγματι το iPhone 5se και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για την φωτογραφία, στην οποία θα μπορούσε να εμφανίζεται κάποιο κινέζικο αντίγραφο. Πέρα από το εάν η φωτογραφία είναι πραγματική, να πούμε ότι το iPhone 5se α��αμένεται με επεξεργαστή Apple A8 (ίδιο με του iPhone 6), υποστήριξη NFC, κάμερα 8 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 1.2 Megapixel και Live Photos.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα διατεθεί σε 4 χρώματα: Silver, Space Gray, Gold και Rose Gold, ίδιες χρωματικές επιλογές με το iPhone 6s. Όσο για την κυκλοφορία του αναμένεται κάπου μέσα στον Μάρτιο με τιμή στα 449 δολάρια περίπου.

Μένει να δούμε αν τελικά όλα τα παραπάνω ισχύουν και αν ναι, πως θα τα πάει ένα 4ιντσο smartphone στην αγορά που οι οθόνες γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

Πηγή:Techblog.gr