Μεγαλύτερη παραγωγικότητα και νέες υπηρεσίες σε PC και tablet με Windows 10, ​επιθυμούν να φέρουν Dropbox και Microsoft, γι' αυτό και επεκτείνουν περαιτέρω την μεταξύ τους συνεργασία...ανακοινώνοντας ν��ο app ειδικά για συσκευές με Windows 10.
Το Dropbox for Windows 10 θα επιτρέπει στους χρήστες να βάζουν φακέλους στο Dropbox απευθείας από το Windows File Explorer, αυτό λειτουργεί ακόμη και μεταξύ φακέλων μέσα σε μια εφαρμογή, κάνοντάς το πιο εύκολο να μετακινήσετε και να αντιγράψετε αρχεία.
Το Quick Search feature επιτρέπει να βρείτε αρχεία πολύ πιο εύκολα πληκτρολογώντας το όνομα του αρχείου και από κάτω βγαίνουν τα προτεινόμενα αποτελέσματα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα interactive notifications προκειμένου να δέχεστε ειδοποιήσεις για κοινούς φακέλους, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το app.
Η νέα εφαρμογή έχει ακόμη και υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου. Πηγαίνοντας στο Windows Hello feature των Windows 10, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δαχτυλικό αποτύπωμα, την αναγνώριση προσώπου ή και ίριδας προκειμένου να ανοίξει η εφαρμογή.
Τέλος, το Dropbox app for Windows 10 δίνει τη δυνατότητα προσθήκης σχολίων απευθείας στους φακέλους και της γρήγορης πρόσβασης στα τελευταία αρχεία, χρησιμοποιώντας την Jump List.