​Η Apple είναι σχεδόν βέβαιο ότι εργάζεται πάνω σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο συνηθίσαμε λέμε Apple Car, μέσα στην Apple το αποκαλούν Project Titan. Η ίδια δεν έχει αναφερθεί ανοιχτά σε αυτό, όμως όπως είπε ο CEO της Tesla, είναι κοινό μυστικό ότι η Apple φτιάχνει αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal, ο επικεφαλής του Project Titan αποχωρεί από την Apple. Πρόκειται για τον Steve Zadesky, ο οποίος βρισκόταν στην Apple εδώ και 16 χρόνια. Ο ίδιος φαίνεται να είπε στους συνεργάτες του ότι αποχωρεί από την εταιρεία, ωστόσο από την Apple δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Οι λόγοι της αποχώρησής του δεν έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις του, αλλά είναι προσωπικοί. Δεν γνωρίζουμε σε τι βαθμό θα επηρεάσει αυτό την πορεία του Apple Car, όμως οι αναλυτές σχολιάζουν ότι η Apple έχει τόσα πολλά χρήματα που μπορεί να προσλάβει όποιον θέλει.

Ο Zadesky στο παρελθόν εργάστηκε για τη Ford και στην Apple του είχε ανατεθεί να τριπλασιάσει το μέγεθος της ομάδας των ατόμων που θα ασχοληθούν με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο θα βάλει την Apple σε εντελώς νέα μονοπάτια.

Πηγή: Techblog.gr