Τι είναι το Peach και γιατί μιλάνε όλοι γι’αυτό τα τελευταία 24ωρα; Το Peach είναι ένα social-networking app, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για κατόχους iOS συσκευών (προς το παρόν) και έχει καταφέρει σε λίγες ώρες να κάνει τεράστιο αριθμό downloads. Πολλοί συγκρίνουν το Peach με την επιτυχία που είχε ��ο Facebook στα πρώτα του βήματα.

peach-01-570.jpg

To Peach, δημιουργήθηκε από τον συνιδρυτή του Vine, Dom Hofmann, και είναι μια messaging πλατφόρμα που μοιάζει λίγο με Twitter, Slack και Instagram. Μπορείς να βρεις φίλους, να ανεβάσεις gifs, εικόνες, status updates και να δεις τις αντίστοιχες αναρτήσεις φίλων σου.

peach-02-570.jpg

Αυτό που κάνει το Peach να ξεχωρίζει είναι η χρήση των “Magic Words» (μαγικές λέξεις), οι οποίες ενεργοποιούν κάποιες συγκεκριμένες εντολές. Για παράδειγμα πληκτρολογείς τη λέξη “here» και προσθέτεις την τοποθεσία σου σε ένα post, πληκτρολογείς τ�� λέξη “shout» και ότι έγραψες εμφανίζεται με κεφαλαία.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το iOS app, επιλέγετε user name, τη διεύθυνση του email σας ή τον αριθμό κινητού, έναν κωδικό και ο λογαριασμός ενεργοποιείται. Υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρήσετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες και μια φωτογραφία.

Είναι ακόμη νωρίς για να πούμε αν τελικά θα καταφέρει το Peach να γίνει το νέο trend, όμως από την Παρασκευή έχει κάνει όλο το internet να μιλά γι αυτό.

Πηγή: Techblog.gr