​Έχει τελικά η Apple στα σκαριά το δικό της αυτοκίνητο το οποίο μάλιστα λέγεται ότι θα είναι ηλεκτρικό; Δεδομένης της μυστικοπάθειας σχετικά με όλα της τα προϊόντα, αυτή είναι μια ερώτηση που θα απαντηθεί από την ίδια μόνο όταν και αν γίνει επίσημη ανακοίνωση, η Apple δεν συνηθίζει να μιλά για τα σχέδιά της.

Υπάρχουν όμως σοβαρές ενδείξεις ότι τελικά το Apple Car (ή όπως ονομαστεί) είναι υπαρκτό. Η Apple κατοχύρωσε domain που σχετίζονται με αυτοκίνητο. Κατοχύρωσε τα apple.car, apple.cars και apple.auto. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική ένδειξη για την ύπαρξη του Apple Car έστω και στα χαρτιά.

apple-car-570.jpg

Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που λέει ότι η Apple κατοχυρώνει τα συγκεκριμένα domain για να αποφύγει την δημιουργία fake websites ή μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για το CarPlay.

Πάντως να πούμε ότι έχουν ακουστεί αρκετές πληροφορίες που θέλουν την Apple προσλαμβάνει υπαλλήλους παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών. Μάλιστα ο ίδιος ο Elon Musk της Tesla είχε πει ότι η Apple παρενοχλεί τους μηχανικούς του και την χαρακτήρισε ως το “νεκροταφείο της Tesla» καθώς όποιος δεν κάνει στην Tesla βρίσκει καταφύγιο στην Apple.

Πηγή: Techblog.gr