Εντυπωσιάζουν τα νέα high tech προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της Αμερικής. Ο Κώστας Βλαχάκης και το STAR βρίσκονται στο Λας Βέγκας και μας μεταφέρουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.
Η καρδιά της τεχνολογίας χτυπάει στο Λας Βέγκας και την CES 2016, η οποία άνοιξε σήμερα τις πύλες της.
Τις εντυπώσεις κέρδισε το έξυπνο ψυγείο που συνδέεται στο ίντερνετ. Μια κάμερα που βρίσκεται στον εσωτερικό του χώρο φωτογραφίζει τα προϊόντα που έχουμε αποθηκευμένα και μας ενημερώνει για το πότε λήγουν, ενώ η μεγάλη οθόνη αφής μας προτείνει και συνταγές από διάσημους σεφ.
Με μια νέα τεχνολογία φέρνει την επανάσταση στις τηλεοράσεις, καθώς μετατρέπει την οθόνη σε ένα κομμάτι διάφανο γυαλί, όταν αυτές είναι σβηστές και δε χρησιμοποιούνται.
Στο μέλλον τα αυτοκίνητα δεν θα χρειάζονται οδηγό. Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες αναπτύσσουν συστήματα αυτόματου πιλότου και σύμφωνα εκτιμήσεις μέχρι το 2045 περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα που θα πωλούνται, θα έχουν επιλογή για αυτόματη πλοήγηση.
Από την Ιαπωνία έρχεται το πρώτο ρομπότ ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδιά. Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους παρέχει εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες ή απλά να τα κρατήσει απασχολημένα με διάφορα παιχνίδια.