​Πάμε μια βόλτα στο Λας Βέγκας και την τεχνολογική έκθεση CES 2016, όπου βρίσκεται ο δημοσιογράφος τεχνολογίας, Κώστας Βλαχάκης. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν οι μεγαλύτερες καινοτομίες και νέα εντυπωσιασκά hitech προϊόντα.
Τις επόμενες ημέρες περισσότερα από 180.000 άτομα από ολόκληρο τον κόσμο αναμένεται να περάσουν από την έκθεση.
Οι πρώτοι τυχεροί επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από το νέο drone που μπορεί να πιάσει ταχύτητα έως και 80 χλμ. ώρα. Θυμίζει περισσότερο αεροπλάνο και όχι ελικόπτερο, ενώ ενσωματώνει κάμερα για να καταγράφονται φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης!
Στο μέλλον, όταν θα κλείνουμε την τηλεόραση, θα μπορούμε να την τυλίγουμε σαν μία κόλλα χαρτί και να την αποθηκεύουμε για να μην πιάνει χώρο. Στην έκθεση CES 2016 παρουσιάστηκε η πρώτη πλήρως εύκαμπτη οθόνη, η οποία αναμένεται να βρει χρήση και σε άλλες συσκευές, όπως σε smartphones!
Στα έξυπνα αθλητικά παπούτσια ενσωματώνονται αισθητήρες που μετρούν τις επιδόσεις και μετ��φέρουν τις πληροφορίες ασύρματα στο κινητό. Μείνετε ήσυχοι, ευτυχώς αυτά δεν χρειάζονται φόρτιση.
Το θερμόμετρο με υπέρυθρες τοποθετείται απλά στο μέτωπo και σε μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζει στην οθόνη LED τη θερμοκρασία του σώματος. Μάλιστα, έρχεται με το δικό του application, ενώ μπορεί να αναγνωρίζει το κάθε μέλος της οικογένειας που το έχει ήδη χρησιμοποιήσει.