Το Samsung Galaxy S7 θα είναι από τις πρώτες μεγάλες ναυαρχίδες που περιμένουμε από τη νέα χρονία και μάλλον η πρώτη συσκευή με Snapdragon 820. Ωστόσο, αν οι πληροφορίες που έρχονται από την Πολωνία είναι σωστές, αν θέλετε να το αγοράσετε θα πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα τις οικονομίες.

Οι πληροφορίες, οι οποίες ακόμη είναι ανεπιβεβαίωτες, λένε ότι η Samsung θα ανεβάσει την τιμή στη σειρά του Samsung Galaxy S7. Στην αύξηση της τιμής θεωρείται ότι μπορεί να συμβάλει το γεγονός ότι η Samsung θα προσθέσει σκάνερ ίριδας στην επερχόμενη ναυαρχίδα. Με το σκάνερ ίριδας μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό σου απλά κοιτάζοντας την οθόνη. Ουσιαστικά κάνει ότι και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και θεωρείται πιο ασφαλές.

Εμείς να συμπληρώσουμε, ότι πρόσφατα ακούσαμε τις φήμες για χρήση μαγνησίου αντί για αλουμίνιο στην κατασκευή του. Το μαγνήσιο είναι πιο ακριβό υλικό από το αλουμίνιο, οπότε αυτός μπορεί να είναι ένας ακόμη λόγος για την αύξηση στην τιμή.

H Samsung λέγεται ότι θα λανσάρει 4 εκδόσεις, τα Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge Plus και Samsung Galaxy S7 Plus. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει 21 Φεβρουαρίου πριν την MWC 2016 και αναμένεται να βγει στα ράφια τον Μάρτιο. Ωστόσο, οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες από την Samsung και μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

Πηγή:Τechblog.gr