Ο CEO της Tesla Elon Musk συνεχίζει τον πόλεμο δηλώσεων του κατά της Apple ρίχνοντας πρόσφατα και άλλο λάδι στην φωτιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε τον Steve Jobs κόπανο λέγοντας πως “Την μια φο��ά που συνάντησα από κοντά τον Steve Jobs ήταν κόπανος. Αυτό πιστεύουν και όσοι των γνώρισαν και τους έχω μιλήσει προσωπικά”

Στη συνέχεια ζήτησε να αποσυρθεί η συγκεκριμένη ερώτηση και δήλωση από την συνέντευ��ή του χωρίς να πει περισσότερα σχετικά με την εμπειρία του.

Ο Musk στη συνέχεια τόνισε ότι μιλά ξεκάθαρα για μια «προσωπική εμπειρία». Στον Jobs τον σύστησε ο Larry Page της Google πριν από πολλά χρόνια και επισημαίνει ότι ο Jobs μπορεί πολύ απλά να μην ήξερε καν ποιος είναι ο Musk. Επίσης ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει έχθρα.

Βέβαια ο Musk με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για την Apple, ίσως και να έχει δώσει την εντύπωση μιας μικρής εμπάθειας. Πρόσφατα είχε μιλήσει για το γεγονός ότι η Apple παρενοχλεί τους υπαλλήλους της Tesla για να ολοκληρώσει τα σχέδια του Apple Car, αστειευόμενος την χαρακτήρισε ως το «νεκροταφείο της Tesla» ενώ και για το Apple Watch δεν είναι εντυπωσιασμένος.

Πηγή: Τechblog