Μετά τ��ν έντονη δυσαρέσκεια που προκάλεσε στους χρήστες του OneDrive τον περασμένο Νοέμβριο, η ανακοίνωση της Microsoft ότι θα μειώσει τον αποθηκευτικό χώρο από 15GB σε 5GB αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη.

Έτσι λοιπόν, θα επιτρέψει στους χρήστες να κρατήσουν τα 15GB δωρεάν χώρου και 15GB για όσους επέλεγαν να κάνουν upload το camera roll από τις συσκευές τους, φτάνοντας τον χώρο στο συνολικό μέγεθος των 30G.

Όμως, αυτό δεν θα γίνει αυτόματα, οι χρήστες του OneDrive πρέπει να ζητήσουν μέχρι 31 Ιανουαρίου ότι θέλουν να κρατήσουν τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο. Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία που δεν είναι ενήμερη και δεν ζητήσει να κρατήσει τα 15GB, πολύ πιθανό να πέσει στα 5GB.

Οι χρήστες του Office 365 που είχαν απεριόριστο χώρο και τους τέθηκε το όριο του 1ΤΒ, αν δεν ��ίναι ευχαριστημένοι με τος αλλαγές μπορούν να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω.

Είναι σπάνιο να βλέπουμε τη Microsoft να μην μπορεί να επικοινωνήσει αποτελεσματικά τις αλλαγές που θέλει να κάνει, αλλά το θετικό είναι ότι δείχνει πως ακούει τους χρήστες της, ακόμη και αν (στη συγκεκριμένη περίπτωση) πέρασε ένας μήνας.

Για να κρατήσετε τα 15GB πρέπει να μπείτε εδώ μέχρι 31 Ιανουαρίου.

Πηγή:Τechblog