Σε λίγες ημέρες το 2015 μας αποχαιρετά και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Boston Consulting Group αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μια λίστα με τις πιο καινοτόμες εταιρίες για τη φετινή χρονια.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει η Apple, στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Google και την τριάδα συμπληρώνει ως νέα είσοδος η Tesla του Elon Musk, η οποία πράγματι μας απασχόλησε αρκετά φέτος.
innovative-companies-2015-570.jpg

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Microsoft, ακριβώς πίσω της στην πέμπτη θέση είναι η Samsung. Πέρσι η Samsung είχε βρεθεί στην τρίτη θέση, αλλά την εκτόπισε η Tesla. Στη συνέχεια ακολουθούν ονόματα όπως Toyota, BMW, Gilead Sciences, Amazon και Daimle. Το Facebook είναι στην 28η θέση ενώ και η Lenovo μπήκε στους top 50.

Κατά τα άλλα, δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές, η Apple συνεχίζει για 11η χρονιά να φιγουράρει στην κορυφή, ενώ η Google έρχεται στη δεύτερη θέση για δυο συνεχόμενα χρόνια, αν και η Microsoft έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις φέτος όπως το νέο Microsoft Surface Book και Microsoft Surface Pro 4.
Apple-Google-570.jpg

Και η Samsung έφερε τις κυρτές οθόνες με τα Samsung Galaxy S6 Edge και Samsung Galaxy S6 Edge Plus, αλλά δεν ήταν αρκετά για να την κρατήσουν στην τρίτη θέση.

Πηγή: techblog.gr