ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 8: «Επιβεβαιώνεται» η ασύρματη φόρτιση;

22.01.2017

Με το iPhone 7 η Apple αποφάσισε να ακολουθήσει ένα trend, που είχαμε δει εδώ και καιρό σε άλλους κατασκευαστές, και μιλάμε για την αντοχή στο νερό. Φέτος, με το iPhone 8, X, ή όπως ονομαστεί, φημολογείται ότι θα υιοθετήσει και την ασύρματη φόρτιση.

Περισσότερα

To consumer Reports αλλάζει γνώμη και προτείνει την αγορά του MacBook Pro

13.01.2017

Όλα ξεκίνησαν προς τα τέλη του 2016, όταν το Consumer Reports, το αμερικανικό περιοδικό που εκδίδεται από την Ένωση Καταναλωτών, αποφάσισε να μην προτείνει την αγορά του νέου MacBook Pro λόγω της ασταθούς διάρκειας της μπαταρίας. Η μπαταρία έδινε από 3.75 ώρες έως 19.5 ώρες.

Περισσότερα

HTC U Ultra: Επίσημα με νέο design, δεύτερη οθόνη και Snapdragon 821

12.01.2017

Σε επίσημο event που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, η HTC ανακοίνωσε το νέο της smartphone HTC U Ultra, ένα κινητό «inspired by you and made for you». Αν και στην παρουσίαση δεν αναφέρθηκε ως ναυαρχίδα, πρόκειται για μοντέλο με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας.

Περισσότερα

Android Froyo: Αποτελεί παρελθόν μετά από 7 χρόνια

11.01.2017

Η Google ανακοίνωσε τα νέα ποσοστά υιοθέτησης του Android και αυτή τη φορά υπάρχει μια «έκπληξη». Το Android 2.2 Froyo, μια έκδοση που ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2010 δεν εμφανίζεται πλέον στα επίσημα διαγράμματά της. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται σε λιγότερο από το 0.1% των συσκευών.

Περισσότερα