Το refreshing touch που όλοι χρειαζόμαστε

Η Tuborg δημιούργησε την πλατφόρμα Refreshing Touch όπου βρίσκουμε μικρά βίντεο εκγύμνασης με τη γνωστή Pilates instructor, Ειρήνη Μαρσέλου

Το refreshing touch που όλοι χρειαζόμαστε

Ένας μεγάλος αριθμός παγκόσμιων ερευνών τα τελευταία χρόνια δείχνει αυτό που παρατηρούμε και οι ίδιοι στην Ελλάδα, στους φίλους μας, τους συναδέλφους, τον κύκλο μας γενικότερα: ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς μια ποιοτικότερη και πιο υγιεινή ζωή. Προσέχουν τη διατροφή τους, γυμνάζονται και γενικά ακολουθούν ένα πιο wellness τρόπο ζωής που στοχεύει στην προσωπική ευεξία.

Την ίδια ώρα οι ρυθμοί της ζωής, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις, παραμένουν έντονοι, με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος να κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα πολυτιμότερα σύγχρονα αγαθά. Όταν όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν και δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο για να γυμναστείς και να τραφείς σωστά, τι κάνεις;

Μια καλή προσέγγιση είναι να ξεκινάς από μικρά βήματα και να προχωράς στη συνέχεια, τμηματικά, στις μεγαλύτερες αλλαγές. Για παράδειγμα, μια από τις μεγαλύτερες ένοχες απολαύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι η κατανάλωση αναψυκτικών, τα οποία έχουν ταυτιστεί με γλυκαντικά, πολλές θερμίδες κτλ. Η σειρά ανθρακούχων αναψυκτικών της Tuborg όμως με φυσικούς χυμούς λεμόνι, τονωτικό χυμό lime με πράσινο τσάι και πορτοκάλι με κανέλλα προσφέρει φυσική δροσιά χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Ένας ιδανικός συνδυασμός λοιπόν για τέλεια γεύση και αναζωογόνηση, με φυσικό τρόπο και ελάχιστες θερμίδες, που τον βρίσκεις παντού.

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική, έναν ακρογωνιαίο λίθο του wellness και μια αστείρευτη πηγή ευεξίας και υγείας για όλες τις ηλικίες, τα μικρά βήματα -που θα οδηγήσουν στις μεγάλες αλλαγές- μπορούν να ξεκινήσουν μέσα από το ίδιο μας το σπίτι. Παρά τα δύσκολα, σε πολλές περιπτώσεις εξαντλητικά, ωράρια, τα οποία πολλές φορές μας κρατάνε μακριά από γυμναστήρια και λοιπούς χώρους άθλησης, μπορούμε να εντάξουμε λίγα λεπτά γυμναστικής στην καθημερινότητα μας από την άνεση του σπιτιού μας, είτε στην αρχή της ημέρας, είτε στο τέλος της.

Με αυτή τη λογική, η Tuborg δημιούργησε την πλατφόρμα Refreshing Touch όπου βρίσκουμε μικρά βίντεο εκγύμνασης με τη γνωστή Pilates instructor, Ειρήνη Μαρσέλου, τα οποία μπορούμε να παρακολουθήσουμε ό,τι ώρα θέλουμε από το σπίτι μας και να βάλουμε την γυμναστική στη ζωή μας, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.  

Πολλοί λέμε ότι θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε. Mε σύμμαχό μας την Tuborg και το  Refreshing Touch δεν έχουμε πια δικαιολογία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top