Θέλετε να κάνετε ασφαλείς online αγορές; Πλέον μπορείτε με τη νέα υπηρεσία της Alpha Bank

Με την Alpha SecureWeb ο χρήστης συμπληρώνει τον κωδικό μίας χρήσης που λαμβάνει με SMS στο κινητό του! Νέα ενημέρωση 26-11-2017 08:23

Aσφαλείς online αγορές με τη νέα υπηρεσία της Alpha Bank

Ένας από τους μεγαλύτερους -διαχρονικούς- φόβους του ανθρώπου είναι να προστατέψει τη φυσική του περιουσία από επίδοξους κακοποιούς που επιχειρούν να βάλουν χέρι σε αυτήν.

Σήμερα, σχεδόν την ίδια αγωνία προκαλεί η εικόνα ενός χάκερ που επιχειρεί να κλέψει τους κωδικούς πρόσβασης στο e-banking μας. Τόνοι ηλεκτρονικού, αλλά και αναλογικού, μελανιού έχουν χυθεί για το ποια είναι τα πιο ασφαλή και ισχυρά passwords που θα κόψουν τη φόρα στους κυβερνοπαραβάτες, οι οποίοι επιβουλεύονται την ψηφιακή μας δραστηριότητα.

Άρθρα όπως «Τα 25 χειρότερα passwords που είδαμε ποτέ», «Πώς θα κρατήσετε τους χάκερς μακριά από τον λογαριασμό e-banking», «Ποιο είναι το πιο ισχυρό password», «Password: Λάθη και κίνδυνοι ασφαλείας», διαβάζονται από εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως, οι οποίοι αναζητούν την πιο ασφαλή απάντηση στην ερώτηση «πώς θα προστατέψω τους κωδικούς μου». Ακόμη και παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην ασφάλεια των ψηφιακών μας «κλειδαριών» έχει καθιερωθεί (σ.σ. η 5η Μαΐου κάθε έτους έχει ανακηρυχθεί Παγκόσμια Ημέρα Κωδικών Ασφαλείας). 

Και ποιος δεν έχει κολλήσει post it με κωδικούς ασφαλείας σε πιθανά και απίθανα σημεία. Ποιος δεν έχει αποθηκεύσει έστω και έναν κωδικό ως ψεύτικη επαφή στο κινητό. Ποιος δεν έχει κάνει… σκονάκι με passwords για κάθε είδους λογαριασμό. Ποιος από εμάς δεν έχει μπλοκάρει τον κωδικό ασφαλείας του internet banking μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Και ποιος δεν έχει ακυρώσει αγορά, ακόμη και αυτή των ονείρων του, κυριολεκτικά στο παρά πέντε ελέω passwords. 

Το ασφαλές γίνεται εύκολο

Οι κωδικοί ασφαλείας είναι πλέον χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο σημαντικές συνιστώσες της προσωπικής μας ασφάλειας, κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ειδικά δε, όταν αφορούν τις τραπεζικές συναλλαγές, το σαφάρι για την αναζήτηση του ιερού δισκοπότηρου, των passwords, γίνεται ακόμη πιο οδυνηρό. 

Alpha Βank λύνει τη σπαζοκεφαλιά των κωδικών με νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία

Τέλος στην πονεμένη αυτή ιστορία βάζει πλέον η Alpha Bank, με την αναβαθμισμένη υπηρεσία Alpha SecureWeb που λύνει τη σπαζοκεφαλιά των κωδικών με τον πιο ασφαλή και ταυτόχρονα έξυπνο τρόπο. 

Με την υπηρεσία Alpha SecureWeb ο χρήστης, πριν από την ολοκλήρωση κάθε online αγοράς, συμπληρώνει τον κωδικό μίας χρήσης που λαμβάνει με SMS στο κινητό του και ολοκληρώνει την συναλλαγή του τάχιστα και με τη μέγιστη ασφάλεια. Με αυτό τον τρόπο, οι ηλεκτρονικές αγορές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες έκδοσης Alpha Bank γίνονται πιο ασφαλείς και φιλικές από ποτέ, αφού ο χρήστης δεν χρειάζεται πια να θυμάται το password της κάρτας για να πραγματοποιήσει μία online αγορά, ενώ κάθε φορά θα εκδίδεται νέος κωδικός που στέλνεται στο κινητό με sms.

 

Μέσω της υπηρεσίας Alpha SecureWeb, οι αγορές στο διαδίκτυο προστατεύονται, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση των στοιχείων της κάρτας.

Το μόνο που απαιτείται είναι ο κάτοχος μίας κάρτας Visa, Mastercard ή American Express της Alpha Bank να εγγράψει την κάρτα του κατά την πρώτη αγορά. Καθ’ αυτόν τον τρόπο, η Alpha Bank κερδίζει το στοίχημα των ασφαλών, αλλά και εύχρηστων ηλεκτρονικών συναλλαγών, για λογαριασμό των πελατών της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top