Τη δική του απάντηση στη συνέντευξη που έδωσε ο Φώτης Κουβέλης, μετά το σάλο από τις δηλώσεις του για το τι ψήφισε στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, έδωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ στέκεται συγκεκριμένα στην αναφορά του κ. Κουβέλη ότι δεν του είχε γίνει άμεσα πρόταση για να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ευθέως τον απειλεί με δήλωσή του στο facebook ότι θα αποκαλύψει ο ίδιος και άλλοι δύο την αλήθεια για το θέμα! Μάλιστα, δεσμεύεται ότι θα το πράξει σύντομα!

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Διαβάζω τη συνέντευξη του Φ. Κουβελη στο iefimerida (Μ. Λοβερδου) στην οποία ξεκαθαρίζει-και μπράβο...-ότι ψήφισε Δημαρ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ωστόσο, αναρωτιέμαι, γιατί πάλι τα "ίδια" για το θέμα της ΠτΔ; Όταν κάποιος λέει συνειδητά ψέματα για ένα ιστορικό γεγονός δεν μας "υποχρεώνει" να πούμε χαρτί και καλαμάρι πως εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα; Όταν, δε, λέει ψέματα για να αυτοπροφυλακτεί, δεν αναγκάζει τους τρεις ανθρώπους (Σπ. Λ, Γ. Μ και Α.Π) που γνωρίζουν ΟΛΗ την αλήθεια να μιλήσουν;

ΥΓ: Τουλάχιστον μην κοροϊδευόμαστε "μεταξύ" μας και λέμε ανιστόρητα επιχειρήματα για τον άνθρωπο που απαρνήθηκε τα κορυφαία αξιώματα και τα έκανε, και καλά, ολα από αλτρουισμό και αγάπη για την αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, το σοσιαλισμό και τον Αλέξη...».

 

Tags: