Το νέο του βιβλίο «Μεταρρυθμίσεις και Προοδευτικός Πατριωτισμός» παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας, στο Μουσείο της Ακρόπολης ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός, Γιάννης Μανιάτης.

Στην παρουσίαση το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου. Ανάμεσά τους η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Καμίνης, οι οποίοι παρουσίασαν και το βιβλίο αλλά και πολλά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Τάσος Γιαννίτσης, Μαριέττα Γιαννάκου, Γκίκας Χαρδούβελης, Δημήτρης Ρέππας, Φίλλιπος Σαχινίδης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Νίκος Σηφουνάκης. Παρόντες ακόμη ήταν οι Νίκος Ζενέτος, Αντώνης Βγότζας, Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Μπαργιώτας, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Νίκος Διακουλάκης, Γιάννης Τούντας κ.α.

Χαιρετισμό μέσω βίντεο απηύθηναν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Η Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έκανε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι: «Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μας παγιδεύσει στο δίλημμα GREXIT ή διαρκής λιτότητα. Γιατί εκεί μας οδηγούν με τα αδιέξοδα που δημιουργούν. Πολύ περισσότερο οφείλουμε να αποφύγουμε μια νέα εθνική καταστροφή».

Tags: